Diensten van DAG

Snakt uw onderneming naar energie?

Foto van american football spelers: Scoren met bedrijfsfinanciering en factoring van DAG

Heeft u het gevoel dat u altijd maar aan het rennen bent? De groei van uw onderneming gaat niet snel genoeg en de behoeftes zijn groter dan uw uithoudingsvermogen. Wij zorgen voor nieuwe energie, zodat u met gemak de finishlijn haalt.
Wij zetten alles op alles om te scoren voor onze klanten en uw groeiplannen te realiseren. DAG heeft een groot netwerk van nationale en internationale banken, verzekeraars en investeerders die u de beste ondersteuning bieden. Wij ontzorgen, waardoor potentieel realiteit wordt.

Op zoek naar specifiek advies en bedrijfsfinanciering voor uitzendbureaus en detacheringsbedrijven? Lees meer over onze expertise in de flexbranche.

Figuur van een laureaat met de tekt 'garantie': DAG beste prijs garantie bij bedrijfsfinanciering

DAG maakt goede afspraken met financiers en wij weten het zeker: via ons krijgt u de hoogste bedrijfsfinanciering met de beste voorwaarden. Daarom geven wij u graag deze garantie: heeft u ergens anders hogere financiering gevonden dan bij ons? Dan krijgt u uw geld terug!

De spelregels zijn als volgt: 1) neem contact met ons op binnen 3 maanden na het afsluiten van de financiering; 2) voor het nieuwe aanbod gelden dezelfde voorwaarden; 3) het is gebaseerd op dezelfde informatie.

Toch elders hogere financiering gevonden binnen bovenstaande voorwaarden? Stuur het aanbod naar ons, door te mailen naar info@dutchassetsgroup.nl. Als de voorwaarden gelijk zijn krijgt u uw geld terug. Gegarandeerd.