DAG Membership

Sta extra sterk met ons team

U bent inmiddels klant van ons en kent onze kracht op het gebied van bedrijfsfinanciering of als broker voor een debiteurenverzekering. Op dit moment heeft u uw liquiditeit en debiteurenbeheer dus perfect voor elkaar. Als ondernemer wilt u echter niet alleen kansen benutten op bekend terrein, maar ook toegang krijgen tot een veel groter speelveld. Dit is wat DAG aanbiedt middels een membership.

Als member ontvangt u:

1. Elke DAG

  • Ondersteuning inzake het professioneel beheer van uw liquiditeit.
  • Ondersteuning bij de optimale inzet van uw debiteurenverzekering.

2. Geplande DAG

  • Jaarlijks een analyse van uw werkkapitaal; past uw huidige faciliteit nog optimaal bij u en wat zijn de verwachtingen voor het komende jaar?
  • Toegang tot ons netwerk van specialisten op het gebied van verzekeringen, fiscaliteiten, juridische zaken, accountancy, kostprijs optimalisatie, subsidies, etc.
  • Uitnodiging voor kennisevents; per jaar organiseren wij meerdere events. Als member mag u gratis deelnemen aan 2 events. Het bijwonen van meerdere events of met meerdere personen vanuit uw organisatie kan tegen een reductie van 50%.

3. Op een DAG

  • U bent net zo belangrijk als uw onderneming. Ook een juiste balans tussen privé en zakelijk is hierbij essentieel. Afhankelijk van de fase waarin uw bedrijf zich bevindt dan wel uw levensfase, heeft u soms behoefte om in de spiegel dan wel een glazen bol te kijken. Wij kunnen u ondersteunen tijdens deze reflectie of het weergeven van de toekomstige marktontwikkelingen. Hierbij kunt u denken aan: herijken van uw strategie, opbouwen van vermogen in privé, oriëntatie op aankoop van een bedrijf, verkoopklaar maken van uw onderneming, etc.

Het membership kost €245,- per maand exclusief BTW.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik meld me aan voor DAG MembershipIk wil meer informatie over DAG Membership