Bedrijfsfinanciering

”U wilt uw team naar een hoger niveau tillen, maar er is te weinig kracht en conditie om dit te realiseren?”

De top bereikt u door uw volledige capaciteit te gebruiken. Door optimale inzet van uw financiële middelen. Zit uw werkkapitaal vast in uw inkoop of in uw voorraden? Hoe hoog zijn uw openstaande debiteurenvorderingen? bedrijfsfinanciering kan de power vrijmaken om voor de winst te gaan. Dé kans om uw doelen te verwezenlijken. Een andere kijk op financieren.

Inkoopfinanciering

U wilt de regie van het spel terugpakken en ruimte creëren op het veld. In dat geval is inkoopfinanciering, ook wel trade finance, een goede optie. De financieringsmaatschappij stelt geld beschikbaar op basis van concrete verkooporders. Zo kunt u als ondernemer uw inkopen vlot financieren en op een later tijdstip de financieringsmaatschappij terugbetalen. U wordt niet meer geblokkeerd in uw groeiambitie, als u toenemende inkopen (nog) niet kunt betalen. Een flinke energieboost voor uw team, om groei te realiseren.

Voorraadfinanciering

Aanwezige voorraden kunnen een flink kapitaalbeslag zijn, een blok aan het been van uw spelers. Met voorraadfinanciering maakt u extra liquide middelen vrij, die opgesloten zitten in uw voorraad. U krijgt weer de ruimte op het veld met deze flexibele vorm van financieren die mee verandert met uw voorraad. Op basis van de hoogte en de samenstelling van de voorraad wordt vastgesteld wat de hoogte van de financiering is. Daarnaast kunt u extra scoren en kortingen pakken door groot en optimaal in te kopen bij leveranciers.

Debiteurenfinanciering & factoring

Openstaande debiteurenvorderingen hebben een belangrijk effect op de kasstroom. Ze beïnvloeden de flow van uw spel en groei van uw onderneming. Met debiteurenfinanciering krijgt u na toetsing van uw debiteuren uitstaande vorderingen direct uitbetaald. Geen spelers meer op de bank, maar direct het veld in. Zo overbrugt u de tijd tussen het versturen van de rekeningen en de ontvangst van de betalingen. Hierdoor hebt u meer grip op uw werkkapitaal. Debiteurenfinanciering wordt ook wel factoring genoemd.

Foto van rugby spelers: Bedrijfsfinanciering van DAG, debiteurenfinanciering, factoring en inkoop- en verkoopfinanciering.

Bedrijfsfinanciering & DAG

 

Er zijn veel verschillende vormen van financiering en veel financiermaatschappijen. DAG kijkt mee met uw spel en adviseert en realiseert de winnende tactiek voor uw onderneming. Dankzij ons grote netwerk in de financiële wereld, zijn er altijd mogelijkheden om uw team weer op de rit te helpen. Zo maken wij bijvoorbeeld voor bedrijven in de flexbranche specifieke afspraken met de beste voorwaarden. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en holt u nooit achter de feiten aan. Met de juiste bedrijfsfinanciering van DAG staat u weer middenin het veld, klaar om te knallen. Neem vrijblijvend contact op en ervaar zelf hoe het is om de top te bereiken.