DAG is Flex

Pak de koppositie in de Flexbranche

De flexbranche is groter en complexer dan ooit. Ontwikkelingen gaan hard, de concurrentie nog harder. U doet uw best hen bij te benen, maar bent u snel genoeg? Juist nu is het belangrijk het beste advies, de beste financiering en de hoogste versnelling te bemachtigen. Alleen dan kunt u die begeerde toppositie bereiken én vasthouden.

DAG is specialist op het gebied van flex, bedrijfsfinanciering en groei. In de afgelopen jaren zijn wij de bekendste geworden op dit vlak en daar kunt u uw voordeel mee doen. Samen aan kop, houdt niets u meer tegen.

De voordelen in de praktijk

Flex bij DAG betekent:

  • De grootste en bekendste speler op het veld: meer dan 500 flexbedrijven gingen u voor.
  • Unieke kennis van de flexbranche: alle ins en outs tot uw beschikking. Met DAG heeft u een winnende coach aan uw zijde.
  • Toegang tot een uitgebreid netwerk: niet alleen van andere flexbedrijven, maar ook specialisten voor de flexbranche. Denk aan financiers, verzekeraars, accountants, kostprijsspecialisten, juristen, certificerende instanties, etc.

DAG regelt voor u:

  • De beste afspraken met financiers specifiek gericht op de flex, dat betekent hogere financieringen met de beste voorwaarden voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan factoring oplossingen voor uitzendbureaus en payrollers.
  • Afspraken met verzekeraars met de beste voorwaarden en afdekking van branchespecifieke risico’s. Op maat gemaakt voor de flexbranche, met een juiste prijs/kwaliteitverhouding.
  • De hoogste limieten bij kredietverzekeraars, dus meer ruimte om meters te maken.