Ondernemend Nederland weer op de kaart zetten: dát is de missie van DAG

Onze missie

Ook wij begonnen ooit met een droom. Het was onze droom anderen te leren succesvol te ondernemen. Ondernemen staat voor ons gelijk aan intens genieten, voluit gaan tijdens het sporten, je meten met de besten. En dat willen wij delen. Niets liever willen wij andere ondernemers helpen hun dromen te realiseren. Dáár krijgen wij energie van!
Onze droom is uitgekomen. Na 5 jaar honderden bedrijven te hebben geholpen om te groeien, zijn wij nu marktleider op het gebied van financieringen voor mkb bedrijven. Met de financiering op orde kunnen bedrijven nieuwe mensen aannemen, hun core business verder uitbouwen en hun visie verwezenlijken. Dagelijks adviseren wij aan top ondernemers en mogen wij meedenken over hun strategie en groeiambities. Samen met hen, en hopelijk met u, streven wij naar een samenleving waar iedereen de mogelijkheid krijgt zijn ondernemersdromen te verwezenlijken.

Over ons

DAG is anders dan andere bedrijven. Niet die behouden eenzame speler, maar een vernieuwend en professioneel team dat keer op keer voor de winst gaat. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in bedrijfsfinanciering, met een frisse kijk op werkkapitaal en credit management. Door jarenlange ervaring binnen diverse branches zijn wij in staat op een unieke manier de beste oplossingen te realiseren voor onze klanten. Wij gaan samen met de ondernemer op zoek naar de stabiele basis voor de lange termijn én de mogelijkheden van vandaag. Een DAG met maar één doel: de ondernemer laten ondernemen!

Logo van Dutch Assets Group - Specialist in bedrijfsfinanciering: werkkapitaal, factoring en credit management

Specialisme binnen de volgende branches

Bouw

Mode

Schoonmaak

Payrolling

Uitzenden en detacheren

Transport

ICT service en dienstverleners

Vintech grow-ups

Handelsbedrijven en importeurs

”Door combinaties te maken van producten en diensten en altijd te denken vanuit de oplossing werken ondernemers graag met ons samen.”

”Wij werken samen met banken, financieringsmaatschappijen en verzekeraars. Wij zijn specialist op het gebied van debiteurenrisico’s en werkkapitaalfinanciering.”

”Wij begrijpen dat u de beste financiering wilt en daarom bieden wij de garantie dat u alleen via ons de hoogste bedrijfsfinanciering krijgt met de beste voorwaarden.”