Partner van DAG

Akyla is een partner van Dutch Assets Group

Samenwerken – met collega’s, maar vooral ook met klanten en partners – staat bij Akyla hoog op de agenda. Vandaar dat wij ook partner zijn van DAG. Wij geloven namelijk dat je moet doen waar je goed in bent en dat je niet in alles de beste kunt zijn. Voor sommige (klant)wensen koppelen wij daarom liever met de software van betrouwbare partners, of halen wij de kennis van deskundige partners als DAG in huis.

Op die manier kunnen wij onze klanten zo volledig en optimaal mogelijk van dienst zijn. Zo werken onze vijftien professionals iedere dag weer met talent, focus en vastberadenheid aan gezamenlijke doelen én die van klanten. Wij willen iedere dag beter worden en volgen continu de trends in de flexbranche, zodat wij hier met de (nieuwe) features in onze software op kunnen inspelen.

Akyla maakt software voor leveranciers en inleners van flexibele arbeid en maakt hun werk graag gemakkelijker. Bent u ook leverancier of inlener van flexibele arbeid? Uitzender, payroller, detacheerder of een sociale werkplaats? Wij perfectioneren met onze innovatieve webapplicaties e-UUR, Xplican en Flex VMS alle administratieve processen die u met uw klanten en medewerkers uitvoert. En onze software is zó flexibel ingericht dat u al uw klanten op hun eigen, unieke wijze kunnen bedienen.

Software van Akyla

e-UUR is dé online flexportal voor het efficiënt verwerken van gewerkte uren en het managen van uw flexkrachten.

Met cao-ontrafelaar Xplican wordt urenverwerking volgens cao een peulenschil.

Met Flex VMS, een Vendor Management Systeem, kunt u flexibele arbeid inkopen en verwerken.

Akyla is een partner van Dutch Assets Group

Kantoor

Het Eeftink 11-31

7541 WH  Enschede

Nederland

Contact