Klanten van DAG

Een aantal van onze klanten

NS is een klant van Dutch Assets Group
Visscher Caravelle is een klant van Dutch Assets Group
VeBe is een klant van Dutch Assets Group
B2Works is een klant van Dutch Assets Group
Etappe is een klant van Dutch Assets Group
Hoogendoorn de Waard is een klant van Dutch Assets Group
Janssen Arnhem BV is een klant van Dutch Assets Group
HelloFlex is een klant van Dutch Assets Group
Dominial is een klant van Dutch Assets Group
Loppersum Arbeidsbemiddeling is een klant van Dutch Assets Group
Ioors is een klant van Dutch Assets Group
online@people is een klant van Dutch Assets Group
People Work Service is een klant van Dutch Assets Group
WePayPeople is een klant van Dutch Assets Group
TCP is een klant van Dutch Assets Group
WePayPeople is een klant van Dutch Assets Group
Noah is een klant van Dutch Assets Group
Hoka is een klant van Dutch Assets Group
Werk in uitvoering bv is een klant van Dutch Assets Group
DMQ is een klant van Dutch Assets Group
SelectWerk is een klant van Dutch Assets Group
Head personeelsdiensten is een klant van Dutch Assets Group
Hyty is een klant van Dutch Assets Group
Singel Personele Diensten is een klant van Dutch Assets Group
Nutselect is een klant van Dutch Assets Group
Duvoor is een klant van Dutch Assets Group
Nettstaff is een klant van Dutch Assets Group
Anetwerk is een klant van Dutch Assets Group
PSD is een klant van Dutch Assets Group
HTC Techniek is een klant van Dutch Assets Group
Excellent Food Products is een klant van Dutch Assets Group
DON is een klant van Dutch Assets Group

Referenties

”Recently Edwin supported us with the management of our accounts receivable and factoring. Opened up his network in very short time, came up with very reliable partners to make our best fit. Since the first day I met Edwin, he has been straightforward and reliable.”

Bert Du Toy van Hees

Duvoor Media
Duvoor is een klant van Dutch Assets Group

”DAG heeft ons begeleid inzake de herfinanciering van PeBa Personeelsdiensten, wij zijn uiteindelijk zeer blij met de herfinanciering. Betrokkenheid, vakkundigheid en een gedegen advies met een zeer goed resultaat waren hierin de speerpunten.”

Bas Toonen

PeBa Personeelsdiensten
Peba is een klant van Dutch Assets Group

”DAG heeft ons geholpen bij het organiseren van financiering passend bij onze groeiambitie. Daarnaast hebben zij ondersteund bij het opzetten van een debiteurensysteem. Dit alles gebeurde soepel en snel. Ik kan DAG daarom van harte aanbevelen bij anderen.”

Patrick Soeters

NettStaff
Nettstaff is een klant van Dutch Assets Group

”DAG begeleidt en adviseert ons inzake werkkapitaal. Hierdoor hebben we een snelle groei kunnen realiseren, die anders niet mogelijk was.”

Mark van Beek

The Flowerman
The Flowerman is een klant van Dutch Assets Group

”DAG is een no-nonsense organisatie die ons adequaat heeft geholpen. Hun directe aanpak en gespecialiseerde kennis sprak mij aan om zaken met hun te doen.”

Marvin Glasius

BeterWerk
Beter Werk is een klant van Dutch Assets Group

”Wave Weed Control heeft in samenwerking met DAG een succesvolle inkoopfinanciering geregeld. De samenwerking met DAG is naar tevredenheid verlopen en met name de korte, efficiënte schakelsnelheid in het proces laat zien dat DAG veel in huis heeft.”

Erik Bretveld

Wave Weed Control
Wave Weed Control is een klant van Dutch Assets Group

”DAG heeft ons adequaat en vlot geholpen met onze kredietverzekering en factoring. Ze komen hun afspraken goed na en ik raad hen zeker aan bij onze andere relaties.”

Emile Bakkum

Personeel Service Twente
Personeel Service Twente is een klant van Dutch Assets Group

”Dankzij een succesvolle focus op flexibiliteit en service is De Klop Groep hard gegroeid. Met hulp van DAG is een financieringspartij gevonden, die de nodige flexibiliteit in de financiën kon creëren. De financieringsaanvraag is snel en effectief afgehandeld, dankzij een gerichte aanpak en hun grote netwerk. Wij bevelen DAG van harte aan.”

Fred Wennekes

De Klop Groep

”Head Personeelsdiensten wordt reeds enkele jaren in raad en daad bijgestaan door Dutch Assets Group. Wij ervaren DAG als slagvaardig en betrouwbaar. Zij zijn zeer breed georiënteerd en hebben een zeer breed netwerk welke ons bijstaat bij nagenoeg elke uitdaging op financieel gebied.”

Reza Gholami

HEAD personeelsdiensten
Head personeelsdiensten is een klant van Dutch Assets Group

”The recognised consolidated network of Edwin Schaafsma from DAG and his trust in IOORS management have ensured the continuity & safeguard of our Agency Business in the Oil & Gas Industry. This has saved us time and significant costs in an efficient and professional manner. Now we can safely build a new future for the coming years.”

Michel Podgaietsky

IOORS
Ioors is een klant van Dutch Assets Group

”Edwin Schaafsma heeft voor ons een financieringstraject geregeld bij een bank en dat heeft hij uitstekend gedaan. Zijn manier van werken is uitermate professioneel en tegelijkertijd menselijk en informeel. Dankzij hem en zijn uitgebreide netwerk heeft onze business een geweldige boost gekregen.”

Chris Jan Reitsma

DMQ
DMQ is een klant van Dutch Assets Group

”Edwin Schaafsma van DAG heeft ons wegwijs gemaakt in de financiële wereld. Hij bracht ons in contact met factoring maatschappijen en bleef ons bijstaan bij een uiteindelijk besluit en vragen na afloop. Ik ben erg blij dat ik Edwin ben tegen gekomen. Niemand krijgt van mij hoger dan een 7, maar hij krijgt een 9.”

Pieter Loppersum

LAB
Loppersum Arbeidsbemiddeling is een klant van Dutch Assets Group

”Vanaf het eerste moment hebben wij een goed gevoel over de werkwijze van DAG. DAG heeft ons uitgelegd hoe ons bedrijf verder kon groeien. Wij zijn blij hoe de samenwerking tussen DAG en Anetwerk vorm heeft gekregen en nog meer vorm gaat krijgen, in het verder ontwikkelen en professionaliseren van ons bedrijf.”

Fred Wanmaker

Anetwerk
Anetwerk is een klant van Dutch Assets Group

”Dutch Assets Group gaat verder waar anderen stoppen. Traditionele financiers denken in problemen. DAG denkt in oplossingen. Zeer verfrissend. Zij hebben voor ons een constructie bedacht, waardoor financiering te arrangeren was en uiteindelijk relatief simpel. Een prettige partij om zaken mee te doen. Korte flexibele lijnen.”

Dirk Torn

PSD
PSD is een klant van Dutch Assets Group

”HTC Techniek is middels de snelle en slagvaardige bemiddeling van Dutch Assets Group met de juiste factormaatschappij aan tafel gekomen en werkt daar inmiddels naar volle tevredenheid mee.”

Sebastiaan Pot

HTC Techniek
HTC Techniek is een klant van Dutch Assets Group

”Ik ben gebeld door DAG, normaliter maak ik niet zo snel een afspraak, maar ik ben blij dat ik het nu wel heb gedaan. Wat is er veel kennis en ik ben heel goed op weg geholpen met keuzes die ik moest en moet of beter mag maken, bedankt!”

Simone Snijders

Etappe
Etappe is een klant van Dutch Assets Group

”Door groei hadden wij behoefte aan alternatieve financieringsoplossingen. DAG, via Edwin Schaafsma, heeft zich verdiept in ons concept en de juiste partners voor ons gevonden om nu, maar ook in de toekomst, verdere groei gemakkelijk mogelijk te maken. Ons motto is “Exceed Expectations” en dat kunnen wij nu ook over DAG zeggen.”

Henk van Dijk

ILEXYS
WePayPeople is een klant van Dutch Assets Group

”WePayPeople heeft een succesvolle samenwerking met DAG bij het inrichten van totaaloplossingen voor Uitzendondernemers. De unieke Backoffice en Payroll oplossingen van WePayPeople worden door het deskundige en slagvaardige team van DAG gecombineerd met hoogwaardige financiële kennis en diensten.”

Peter Carpay

WePayPeople
WePayPeople is een klant van Dutch Assets Group

”DAG is de afgelopen maanden van grote betekenis geweest voor ons. Financiële vraagstukken alsmede het verzekeringspakket is onder hun begeleiding in beter vaarwater gekomen. Er zijn plannen om samen nog meer binnen ons bedrijf te optimaliseren om toekomstige resultaten te vergroten.”

Christa Roijakkers

don uitzendgroep
DON is een klant van Dutch Assets Group